Köp ditt signerade exemplar av boken här!

Chokladmakarens handbok 
av Gustaf Mabrouk

En chokladbok om hantverket

Min passion är choklad och hantverket bakom. Jag drivs av att skapa choklad från grunden med råvaran i fokus, men även av att förmedla kunskapen bakom.

"Chokladmakarens handbok" är boken jag själv letade efter och jag är stolt över att jag nu kan hålla boken i min hand.

I boken har jag samlat all min kunskap och mina bästa recept med choklad, jag går steg för steg igenom moment som temperering, conchning och hur man lyckats med choklad från grunden.

Jag hoppas att du som läser boken får mycket glädje av den. 

Gustaf Mabrouk

 
Sagt om boken

"Äntligen en riktigt stilren bok om choklad!"

ROY FARES,

KONDITOR

 
Böcker och Choklad
 

© Gustaf Mabrouk - Bildrättigheter Bengt O. Pettersson

Vill du boka en chokladkurs, provning eller bara säga hej?

Tveka inte att kontakta mig!

KONTAKT